BESPLATNA DOSTAVA NA PODRUČJU BEOGRADA i NOVOG SADA.

O NAMA

Često nas prijatelji i mušterije pitaju kako smo stigli dovde gde smo danas i kako je jednom čoveku uspelo da srpsku gastronomsku i restoransku scenu uzdigne na svetski nivo za tako kratko vreme. Priča je veoma jednostavna i glasi ovako...

Premium Mesara Jokić je moderna interpretacija tradicionalne, porodične mesare osnovane 2004. godine u Beogradu.

Neven Jokić je započeo svoje gastronomsko putovanje kao Dalmatinac koji poznaje dobro čuvane tajne najbolje obrade mesa.
Od samog početka, Mesara Jokić se izdvojila na tržištu po vrhunskoj obradi mesa i izuzetnom kvalitetu koji pruža.
Naša posvećenost inovacijama i razvoju naprednih tehnologija nam je omogućila da Premium Mesara Jokić postane jedan od vodećih, prepoznatljivih brendova u čitavom regionu.
Zahvaljujući našem timu kojeg čine vrhunski poznavaoci svog zanata, izvanrednoj saradnji sa farmerima i sopstvenoj zanatskoj proizvodnji koja nudi široku paletu originalnih proizvoda, napravljenih po tradicionalnom receptu bez dodavanih aditiva, uspeli smo da stvorimo naš mali eko-sistem.

Naš cilj je da srpskoj, gastronomskoj sceni ponudimo najkvalitetnije stareno, juneće meso direktno iz najprestižnijih, svetskih menija i time je uzdignemo na najviši mogući nivo.

”Premium Mesara Jokić je nešto više od same mesare, to je jedna vrsta neraskidive, porodične veze koja traje i koja će trajati. Svi mi volimo ono što radimo, i veoma smo pasionirani kada je u pitanju Premium Mesara Jokić.
Osećam se jako počastvovanim i srećnim da radim zajedno sa timom koji čine talentovani majstori svog zanata, a povrh svega, da vidim toliko ljudi koji iskreno uživaju u našem ukusnom mesu.”

Srdačno,
Neven Jokić