BESPLATNA DOSTAVA NA PODRUČJU BEOGRADA i NOVOG SADA.

POREKLO SVINJETINE

U Premium Mesari Jokić imamo jednostavnu filozofiju.
Želimo da pružimo našim mušterijama samo najbolje i stoga u našoj ponudi imamo svinjetinu koja je uzgajana isključivo na prirodan način. Takav pristup poslu nam je omogućio da ponudimo tradicionalno, srpsko meso punog ukusa, koji je danas često izgubljen zbog ubrzanog i masovnog uzgoja.

Najveći broj naših dobavljača se nalazi u Vojvodini i Centralnoj Srbiji, regionima nadeleko poznatim po kvalitetu i obimu prozivodnje. Danas, u ovim regionima još uvek se mogu pronaći porodice koje uzgajaju svinjetinu na tradcionalni način i pored toga što su neke od njih dostigle nivo kombinata. Najzastupljenije rase su Veliki Jorkšir i Nemački Landras. Ove dve rase su veoma slične, pokretne i snažne konstitucije koje mogu narasti i do 100kg u roku od 145 dana. Farmeri se često odlučuju za ukrštanje baš ove dve vrste, kako bi se dobila mesnatija životinja.

Naš glavni cilj u prozivodnji mesa jeste da, zadržimo vrhunski kvalitet i ne narušimo prirodan ukus mesa stvoren uzgojom. Ovakav prsitup nam je omogućio da u ponudi imamo samo najbolji pršut, buđolu, kobasicu i pančetu.